Delfgaauw Advocatuur & Belastingadvies

Leo Delfgaauw

U bent ondernemer en u hebt vragen over een contract. U wilt bijvoorbeeld samenwerken met andere ondernemers of u wilt juist van zo’n samenwerking af. U denkt over een franchise of u wilt de algemene voorwaarden van uw onderneming moderniseren. U hebt een huurcontract dat niet goed meer past of een geschil met een klant of een leverancier. Of… u hebt een geschil met de belastingdienst.

Bij dergelijke problemen kan ik u als advocaat en belastingadviseur terzijde staan en met u bekijken wat de oplossing van het probleem is.

U bent particulier en u hebt vragen over uw huwelijksvoorwaarden, er dreigt een scheiding of u hebt vragen over de toekomstige verdeling van uw nalatenschap. Ook met dergelijke vragen kan ik u op weg helpen.

Als er kwesties spelen op andere plekken binnen ons Koninkrijk, met name op Curaçao of een van de BES eilanden kan ik door mijn samenwerkingsverband met advocaten en belastingadviseurs “in de West” u in contact brengen met bekwame en betrouwbare adviseurs daar.

Mijn ervaring is dat mijn combinatie van kennis van het civiele en het fiscale recht voor gedegen oplossingen zorgt van uw vragen.

Mr Leo Delfgaauw
Advocaat en belastingadviseur

 

Delfgaauw Advocatuur

We Connect Delft - Leo Delfgaauw
Contactpersoon

Leo Delfgaauw

015 - 73 70 260

Adres

Kleveringweg 37

2616 LZ Delft