Lampenkappen.com

BeijerWaard exclusieve lampenkappen

IJpe Schuitemaker

Sfeer in huis of in een project ontstaat door ruimte, vorm, licht en kleur. Dat is nou precies wat een lampenkap doet, de sfeer ontstaat door de grootte, vorm, kleur en lichtbron.
De mens voelt zich prettiger in het juiste licht. BeijerWaard heeft zich gespecialiseerd op het gebied van lampenkappen. Door jarenlange ontwikkeling zijn er vele modellen ontstaan en daarbij behorende maten en stoffen die de kap compleet maken tot een sieraad in de ruimte.
Lampenkappen is maatwerk. Laat u daarom adviseren als u een aanschaf van een lampenkap overweegt. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het moeilijk is omdat allemaal zelf te ontdekken.
Voor projecten is het zelfs mogelijk lampenkappen met eigen opdruk te krijgen en eventueel uit te breiden met printwerk in ledframes zodat bijvoorbeeld een vergaderruimte een geheel eigen uitstraling krijgt. Voor woonruimten is het ook mogelijk met uw eigen stof of behang te werken. Zo krijgt u een nog harmonieuzere inrichting. Op lampenkappen.com kunt u een inzicht krijgen van deze mogelijkheden en dat is nog niet genoeg want uw idee is ook een mogelijkheid.

Om een juist beeld te krijgen van de mogelijkheden komen we met onze presentatie wagen bij u langs. Dit is geheel vrijblijvend, maar geeft wel een goed inzicht.
Ook is het mogelijk, onder bepaalde omstandigheden, een proefmodel te maken zodat het in de ruimte beoordeeld kan worden.

U ziet de mogelijkheden zijn legio.

BeijerWaard, de eerste stap naar een nieuwe kap.

Beijerwaard Lampenkappen

We Connect Delft - IJpe Schuitemaker
Contactpersoon

IJpe Schuitemaker

+31 653 751 669

Adres

Middeldoel 18

3264 AM Nieuw Beijerland