Nieuw-Kleurrijk

Hans van Kalsbeek

Nieuw-Kleurrijk, communicatie- en creatieland is een plaats waar klanten zich met hun communicatie thuis zullen voelen. Wij geven uw bedrijf of project een gezicht. Grafische verzorging en ontwerpen van alle soorten communicatie: van een huisstijl, advertentie, autobelettering of brochure, tot en met de complete aanpak en begeleiding van communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord. Maar ook als marketingspecialist denken wij professioneel met u mee over uw positie in de markt en benadering van doelgroepen.

Creatief zakelijk, zakelijk creatief. Oftewel: altijd vanuit de klant gedacht en altijd doelgericht.

Onder de naam Praktijk.Marketing zetten wij onze jarenlange ervaring in als dé specialist op het gebied van pr en communicatie voor praktijken.

Wij ontwerpen en leveren grafische producten zoals huisstijl en drukwerk, gevelbelettering, styling van praktijk- en wachtruimtes, advertenties, kleding en naambadges voorzien van praktijklogo, patiëntencommunicatie, etc. Ook ontwikkelen wij samen met praktijkhouders eigen, unieke producten. Voorbeelden hiervan zijn onze Tandenpoetskalender en Het Grappige Happertje, beiden speciaal met voorlichting voor kinderen en volledig in de eigen praktijkstyling.

Op www.nieuw-kleurrijk.nl vindt u vast een kleurrijke impressie.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende producten en diensten:

Ontwerpen van logo’s, huisstijlen, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, brochures, beursstands, boeken, presentaties, fotografie, advertenties, stickers, etiketten, jaarverslagen, auto- en gebouwbeletteringen, websites, mailings, flyers en periodieken.

Maar ook voor begeleiding en controle van grafische producties, drukwerk, marketing en advisering vanuit ruim 25 jaar ervaring.

Nieuw-Kleurrijk

We Connect Delft - Hans van Kalsbeek
Contactpersoon

Hans van Kalsbeek

06 - 55 333 426

Adres

Hazelaarhof 13

2631 HR Nootdorp