Prinsenstad Makelaardij

Frans van Rijn

Je hebt een eigen stijl, karakter en levensloop. Je maakt ontwikkelingen door met het werk en in je relaties. Dan is er een moment, dat je voor de keuze komt te staan om je huis te verkopen of om op zoek te gaan naar je droomhuis. Jouw persoonlijke verhaal krijgt een nieuwe wending. Er komen veel vragen bij je op, want hoe bewandel je deze weg? Je hebt dan iemand nodig die meedenkt. Iemand met kennis van zaken en de juiste contacten en die tegelijk goed blijft luisteren naar jouw woonwensen.

Met veel plezier voor het vak, professioneel en vol aandacht, regelt Prinsenstad Makelaardij alles wat nodig is voor haar klanten. De dienstverlening is volledig op maat. Vakkundig, flexibel en altijd in samenspraak met jou als klant, staan wij op alle fronten klaar als jouw makelaar.

Prinsenstad Makelaardij ontzorgt tijdens het hele traject. Of het nou gaat om verkopen, kopen of verhuren, wij behartigen alleen jouw belangen. Zo heb jij rust en kun je alle tijd en energie steken in dingen die belangrijk voor je zijn.

Samen streven we naar een maximaal verkoopresultaat, of met oog voor de persoonlijke woonwensen en daarmee jouw geluk, het vinden we een eigen plek waar je kunt ontspannen en je je echt thuis voelt.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende producten en diensten:

  • Verkopen
  • Aankopen
  • Verhuren
  • Waardebepalingen
  • Professionele taxatiediensten

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Prinsenstad Makelaardij

We Connect Delft - Frans van Rijn
Contactpersoon

Frans van Rijn

06 547 15 736

Adres

Buitenwatersloot 110

2613 SV Delft